Header
watermark logo
Watch Page Sidebar

Up next

DENNY CAKNAN

0 Views· 09/11/23
ViddBox
ViddBox
16 Subscribers
16
In

Powered by NOIS https://nois.id
---------------------------------------------------
Song List :
01. KLEBUS
02. KALIH WELASKU
03. WIDODARI
04. CRITO MUSTAHIL
05. SATRU
06. SATRU 2
07. OJO DI BANDINGKE
08. PINGAL
09. KEBACUT NYAMAN
10. SEWU KUTHO
11. KOK ISO YO
12. ANGEL
13. TETEG ATI
14. OJO NANGIS
15. LOS DOL
16. SIJI WEKTU
17. MENDEM WEDOKAN.
18. BOJO LORO
19. PROLIMAN JOYO
20. SUGENG DALU
21. TANPO TRESNAMU
22. LAYANG KANGEN
23. ISO TANPO KOWE
24. RUNGOKNO AKU
25. TITIPANE GUSTI
26. AKU HANYALAH TANGIS
27. ALUN ALUN NGANJUK
28. MENDUNG TANPO UDAN

#dennycaknan #kalihwelasku #klebus
#MUSIKINDONESIA #FULLALBUM

Show more
Watch Comments

 0 Comments sort   Sort By


Up next