Header
watermark logo
Watch Page Sidebar

Up next

DENNY CAKNAN X HAPPY ASMARA

0 Views· 09/11/23
ViddBox
ViddBox
18 Subscribers
18
In

Powered by NOIS https://nois.id
---------------------------------------------------
Song List :
01. TETEG ATI
02. KLEBUS
03. WIDODARI
04. OJO NANGIS
05. OJO DI BANDINGKE
06. PINGAL
07. SATRU 2
08. KALIH WELASKU
09. SEWU KUTHO
10. KOK ISO YO
11. KEBACUT NYAMAN
12. SEMATA KARENAMU
13. SIJI WEKTU
14. MANGKU PUREL
15. ANGEL
16. LOS DOL
17. MENDUNG TANPO UDAN
18. MENDEM WEDOKAN.
19. BOJO LORO
20. PROLIMAN JOYO
21. SUGENG DALU
22. TANPO TRESNAMU
23. LAYANG KANGEN
24. ISO TANPO KOWE
25. RUNGOKNO AKU
26. AKU HANYALAH TANGIS
27. TITIPANE GUSTI
28. ALUN ALUN NGANJUK

#dennycaknan #happyasmara #tetegati #klebus
#MUSIKINDONESIA #FULLALBUM

Show more
Watch Comments

 0 Comments sort   Sort By


Up next