Header
watermark logo
Watch Page Sidebar

Up next

NANIH - ELEKESEKENG (Official Music Video) | Pop Sunda

0 Views· 21/01/24
ViddBox
ViddBox
18 Subscribers
18
In Music / Sunda

Menampilkan cover pop sunda lawas
Judul : Elekesekeng
Cipt : Nano S
Voc : Nanih
Dipopulerkan : Nining Meida

Lyric ♫

Diantosan dipengkolan
kuanon... teu tembong sumping
Kapan jangji paheut pisan
Piraku kapopohokeun

Lengo deui Lengo deui ditempoan
Lain deui Lain deui... panasaran
Eleksekeng.. Eleksekeng..
Keuheul aya kasorangan teu bisa kumaha

Diantosan Dipengkolan
Ngalentuk ampir dua jam
Keuheul aya ka sorangan paingan teu datang datang
Jangjina apan isukan

Diantosan diterminal
Geus paheut rek tabuh tujuh
Salse hudang subuh subuh
Maksakeun sanajan tunduh

Ges dangdan make baju anu weuteuh
Disapatu meunang nyemir tembong bersih
Init ti imah satengah tujuh
Ngahariring lagu disko hate mah teu puguh

Ges jam tujuh tacan datang
Mimiti rada hareudang
Jam salapan masih suwuhung kapaksa indit diteang
jangjina jam tujuh peuting

Diantosan... Diantosan...
Diantosan... Diantosan...
Diantosan... Diantosan...
Diantosan... Diantosan...
----------------------------------------
Follow us on Instagram
IG @gasentra_official
@yamin_nfs__ (Video Editor)

IZIN RESMI PUBLISER (PT. Harmoni Digital P )

#Elekesekeng #popsunda #gasentrapejampangan
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

Show more
Watch Comments

 0 Comments sort   Sort By


Up next